Donateur worden

ODI maakt twee producties per jaar. Voor elke voorstelling worden prachtige decors gemaakt. Ook besteden we veel aandacht aan kleding en grime. Daarnaast organiseren we workshops en doen geregeld mee met andere culturele manifestaties. Draagt u onze vereniging een warm hart toe, dan ondersteunt u ons en wordt NU donateur. Voor slechts € 20,00 per jaar bent u dat. Bovendien zit er zelfs nog een leuk voordeeltje aan. U heeft recht op een kaartje tegen gereduceerd tarief en tevens ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief. Hierin wordt u geïnformeerd over de vorderingen van de komende voorstelling en houden wij u op de hoogte van onze andere activiteiten. U ziet: u krijgt als donateur een speciale behandeling bij ODI!


Sponsor worden

U kunt als bedrijf of organisatie een voorstelling van ODI sponsoren. Dat kost slechts 25 euro, maar meer mag natuurlijk ook. Als tegenprestatie wordt uw logo of visitekaartje een half jaar lang afgebeeld op de sponsorpagina van onze website. Als dank voor uw sponsoring wordt uw bedrijfslogo opgenomen in ons programmaboekje én zullen deze ook projecteren voor aanvang van de voorstellingen.


Aanmelden als donateur en / of sponsor:

Vul onderstaand formuliertje in en wij nemen snel contact met u op. U ontvangt automatisch een kopie.

U kunt ook een mail sturen naar:   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt uw donatie/sponsorbedrag overmaken op de bankrekening van ATG-ODI te Almere: NL94 INGB 0005 7316 10

Donateur / sponsor worden
security image