Inclusief ontbijt

Geschreven door Karin de Rooy en Martin Hessing

Voorstellingen zaterdag 7 en 14 januari en zondag 15 januari 2006

in theater de Glasbak.

ODI ZET EIGEN WERK OP DE PLANKEN

                                      Incl0

 

 

 

 

 

 

 

 

Een verrassend nieuwe voorstelling van toneelvereniging ODI. Een modern drama, eigenlijk meer een soap voor toneel, met eigentijdse verwikkelingen waarin een ieder zich kan herkennen. Dit stuk, door Karin de Rooy en Martin Hessing geschreven, is door improvisaties tot stand gekomen. We nemen u mee na de laatste ochtend van een kerstarrangement in een klein hotel. Alle gasten genieten van het laatste ontbijt alvorens ze weer naar huis gaan. Tijdens de feestdagen is de deksel goed op de pot blijven zitten, maar deze ochtend klapt hij er af. Als de soap op TV zou komen zou er de volgende tekst bij vermeld staan.

Anna, eenzaam in haar huwelijk, eenzaam als moeder, en nu dreigend eenzaam na het vertrek van haar kinderen die de wijde wereld in trekken. Ze hebben haar eindelijk door. Wat moet ze nou?

Mevrouw de Groot, die eenzaam werd na de dood van haar ouders in de oorlog. Had vervangende veiligheid gevonden bij haar vondelingouders en huwelijk, nu weer face to face met zichzelf na de dood van haar man. Dementeert ze, of heeft het leven haar bij de kraag?

Arnold, zoon van Mevrouw de Groot, kan hij de zorg voor zijn demente moeder volhouden of kiest hij voor zichzelf?

Frederique en Charlotte, twee vriendinnen die samen de uitdaging aan gaan als eigenaars van het hotel. Louise en Henri, vluchtend voor hetgeen het leven ze niet heeft gebracht, zekerheid, zoekend in welk vorm van relatie dan ook, als die maar geen eisen aan je stelt! Blijven zij bij elkaar?

Betty en Ursula, twee net gescheiden vrouwen veilig in hun wereld van uitgaan, consumeren en origami vieren hun pas verworven vrijheid luidruchtig.

Alexia en Felix, getekend voor het leven, door het ontbreken van een vader die hen nooit vaderliefde heeft gegeven en een moeder die meer bezig was met haar doelen in het leven dan met haar gezin. Waar komen zij terecht?

Het mooie van de voorstelling is dat u alles in een keer ziet, terwijl u bij een soap op TV er toch gauw drie seizoenen over zou doen.

 

Incl1    Incl2    Incl3

 

Incl4    Incl5   Incl6 

 

 

Terug naar: "gespeeld in 2002 t/m 2006".