Kerst in de hemel

kersthemelDit jaar speelden wij een zeer verrassend kerststuk naar een idee van Harry Smits, Sint Genetius en het Pr-probleem.

Regisseur Martin Hessing heeft er in samenwerking met Arie Kemper een compleet nieuw en een erg origineel eigentijds verhaal van gemaakt. Wij lieten u zien hoe het nu eigenlijk toe gaat in de hemel. Is de hemel nu eigenlijk echt zo als wij denken dat hij is?

Petra en Gabrielle verschillen hierover van mening. Ja u leest het goed in deze hemel spelen de vrouwen de hoofdrol, geen Petrus maar Petra, geen engel Gabriel maar Gabrielle.

Ook in de hemel wordt kerstfeest gevierd. Maar welke versie van het kerstverhaal moet er nu gebruikt worden: het al oude verhaal van de geboorte van Jezus of de klassieker van Charles Dickens, het verhaal van de oude Scrooge dat al eerder door ODI op de planken is gezet. Over dit dilemma is vergaderd met verschillende mensen die in de hemel verblijven.

Alle leden speelden mee in dit kerstverhaal er zijn zelfs weer extra gastspelers uitgenodigd om de groep te versterken. Hij is er natuurlijk ook bij. Verder is er veel gezongen. De liedjes zijn geschreven door Arie Kemper en Karin de Rooy.

Hieronder een aantal foto's van de voorbereiding.

de hemel 036    de hemel 043   de hemel 123 

 

DSCN2508    kerstindehemel1    kerstindehemel2

 

Terug naar: "gespeeld in 2002 t/m 2006".