beastar

door Martin Hessing & Karin de Rooy

Welke ster wil jij zijn?

In het afgelopen seizoen kon je zien hoe heel veel kandidaten auditie hebben gedaan voor het populaire showprogramma beAstar van SBS 9. Vanavond, tijdens een live uitzending kun je getuige zijn van de spannende ontknoping.
De strijd gaat om wie er het beste een favoriete scène uit film, musical of theaterprogramma na kan spelen. Zijn dit de vier enthousiaste verkoopsters uit een bekend textielfiliaal? Of gooien de twee vrijgezelle meiden uit het callcenter hoge ogen? Misschien de cheffin uit de schoonmaakbranche met haar drie medewerksters of toch de doodgewone huis, tuin en keuken kandidaat? Wie zal het zeggen?

Presentator Jos Dreef en zijn assistente Chiabatta.Het belooft in ieder geval een spannende finale te worden onder leiding van onze gastvrije presentator Jos Dreef en zijn altijd charmante assistente Chiabatta. De zeer gerespecteerde jury onder voorzitterschap van Pim van Vollenhove is natuurlijk ook van de partij. Dus mis het niet het gala van beAstar.

 

 

ODI 25 jaar!

ODI bracht met beAstar een spetterende musicalprogramma ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum. beAstar was een parodie op een actueel genre TV programma's, waarin gewone mensen de status van een ster kunnen krijgen door een bijzondere prestatie te leveren.

Deze musical vol bekende nummers was een eigen productie. Het schrijversduo Karin de Rooij en Martin Hessing, bekend van het succesvolle stuk Inclusief ontbijt, hebben weer een hedendaags stuk met een vette knipoog afgeleverd.

logo1

 

 Terug naar "gespeeld in 2007 en2008",