ODI speelde C’est la Vie! op 18 en 19 november in Theater en Cultureel Centrum de Glasbak

 

In 2011 is ODI een nieuwe uitdaging aangegaan, namelijk het spelen van een heel ander genre: drama.

In de afgelopen paar maanden zijn we weer een nieuwe uitdaging aangegaan: het schrijven, bedenken en repeteren van een nieuw stuk in 2 maanden tijd! Op 18 en 19 november kan het publiek zien of ODI ook deze uitdaging aan kan gaan.

C'est la vie

 

 

 

In C’est la Vie! volgen we Loes en Bart. Ze leren elkaar kennen, hebben een eerste date, gaan samen wonen, krijgen discussies over het wel of niet krijgen van kinderen, doorstaan een mid-life crises, twijfelen aan de relatie, krijgen te maken met dementie, staan open voor nieuwe liefde en uiteindelijk kom je terug waar het gestart is… Of toch niet?! Dit komt allemaal aan bod in C’est la Vie!

Elke scene wordt gespeeld door andere acteurs die Bart en Loes vertolken. Door deze opzet van de voorstelling krijgen Bart en Loes in elke scene een andere kijk op de relatie die ze samen hebben en tóch wil iedereen hetzelfde: een gelukkige relatie, toch?!

Is het herkenbaar, of kun je je er nog even niets bij voorstellen? Kom dan kijken naar de voorstelling C’est la Vie! in Theater en Cultureel Centrum De Glasbak op 18 en 19 november. Voor slechts €5,- zit je al op de eerste rij om Bart en Loes op de voet te kunnen volgen! Voor CKV-leerlingen en kinderen t/m 12 jaar is de voorstelling zelfs slechts €4,-.

 

 

 

 

 

 

 

Doe nou mee man    Gezellig op de bank   Het is de hoogste tijd 
 Doe nou mee man    Gezellig op de bank    Het is de hoogste tijd

 

de ontmoeting
de ontmoeting

 

 

_DSC0164
 

 

Terug naar gespeeld in 2011 en 2012

 Naar het fotoalbum